STRATEGISET LIIKKEENJOHDON PALVELUT

Strategia, johtaminen ja myynti ovat keskeisiä tekijöitä yrityksen kasvussa ja kannattavuudessa. Näissä prosesseissa ovat myös suomalaisten pk-yritysten suurimmat kehittämismahdollisuudet. Yhdessä kohtaamme mahdollisuudet ja haasteet sekä tilanteesta riippuen sovellamme erilaisia menetelmiä tavoitteiden saavuttamiseksi. Osaamisemme ja kokemuksemme ovat käytössäsi. Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme.

STRATEGIA

Mitä omistajat yritykseltä haluavat? Onko strategiset tavoitteet ja suunta selvillä? Mitä kilpailuetu edellyttää käytännössä? Strategian mukainen liiketoiminnan suunnittelu on kannattavaa kun markkina tunnetaan. Uusilla ja tuntemattomilla markkinoilla painottuu oppimisstrategia. Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme. Autamme tavoitteiden ja strategian luomisessa sekä liiketoiminnan suunnittelussa, jotta Sinä onnistut.

Read More

JOHTAMINEN

Strategisen johtamisen haasteet ovat usein strategian toteutuksessa eli viemisessä käytäntöön. Kun tavoitteet ja suunta ovat selvinä sekä suunnitelmat valmiina, niin kyse on johtamisesta. Miten saadaan kaikki työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen? Johtaminen on kokonaisuus hallitustyöskentelystä johtoryhmän kautta esimiestyöhön ja itsensä johtamiseen. Autamme Sinua, jotta asiat saadaan tapahtumaan.

Read More

MYYNTI

Myynti on konkreettista toimintaa kasvun ja kannattavuuden hallintaan. Myyntityön osaaminen ja sen yhteys strategiaan ovat usein kriittisessä roolissa. Myynti, kuten johtaminenkin, on vaikuttamista ihmiseen. Myyntityö perustuu arvoihin, itsetuntemukseen ja vuorovaikutuksen hallintaan. Erinomainen myyntiosaaminen voi olla kilpailuetu. Valmennamme myyntikulttuurista myynninjohtamiseen ja myyntityöhön.

Read More

manvisor toimii myös Yritysten kehittämispalvelujen palveluntuottajana. ELY:n kehittämispalvelut ovat kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa. manvisor auttaa tekemään johtamisen helpoksi siten että systeemi toimii. Kehitetään yhdessä yrityksesi liiketoimintaa, strategiaa, johtamista ja koko johtamisjärjestelmää (katso Työnäytteitä). Toimenpiteet kohdistuvat yrityksen tärkeimpiin menestystekijöihin ja ne räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.  Ota yhteyttä niin jutellaan lisää aiheesta, se kannattaa! Tutustu tarkemmin osoitteessa www.yritystenkehittamispalvelut.fi 

STRATEGINEN JOHTAMINEN JA MYYNTI

Strateginen johtaminen ja myynti ovat yrityksen strategisia menestystekijöitä. Laaditaan strategia ja toteutetaan se. manvisor tuntee pk-yrityksen haasteet ja tekee johtamisesta helppoa. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja anna meidän auttaa. 

SAAVUTETAAN TAVOITTEESI!

ASIAKKAAMME KERTOVAT!

OTA YHTEYT, Puh. +358 44 973 6638, keskustellaan kuinka voimme olla hyödyksi strategian, johtamisen ja myynnin kehittämisessä.

Open chat
1
Hei, paina nuolinappia ja kirjoita viesti manvisorille!